Highlighted

Tile view doesn't show whole images

New Here ,
Jul 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Under the Window, Arrange, Tile View does't show the whole image, but includes some random black surround. This just started happening recently and the only workaround is to resize and tile the images manually. In the attached screen shot the dark grey is the colour of the application frame, the black, I don't know where that comes from. The image can't be dragged into centre.

Anyone else experience this, and is annoyed by it?

Topics

Mac, Performance, Problem or error

Views

34

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Tile view doesn't show whole images

New Here ,
Jul 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Under the Window, Arrange, Tile View does't show the whole image, but includes some random black surround. This just started happening recently and the only workaround is to resize and tile the images manually. In the attached screen shot the dark grey is the colour of the application frame, the black, I don't know where that comes from. The image can't be dragged into centre.

Anyone else experience this, and is annoyed by it?

Topics

Mac, Performance, Problem or error

Views

35

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Have something to add?

Join the conversation