Highlighted

trouble when opening PD from Lightroom

New Here ,
Jul 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Relatively new user to PS, I have creative cloud and everything is up to date.

When in LRClassic and I wnat to export a photo to PS for further eiting, I choose Photo...edit in...PS...Edit a copy (OK)

Then I get this message:

Some of the application components are missing from the Application directory, Please reinstall the application.

 

I've uninstalled PS and reinstalled now twice and I keep getting the same message.

As a workaround, I open PS from its app and then can send over from LR.

Ideas appreciated and TIA

John

Topics

Import and export, Problem or error

Views

25

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

trouble when opening PD from Lightroom

New Here ,
Jul 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Relatively new user to PS, I have creative cloud and everything is up to date.

When in LRClassic and I wnat to export a photo to PS for further eiting, I choose Photo...edit in...PS...Edit a copy (OK)

Then I get this message:

Some of the application components are missing from the Application directory, Please reinstall the application.

 

I've uninstalled PS and reinstalled now twice and I keep getting the same message.

As a workaround, I open PS from its app and then can send over from LR.

Ideas appreciated and TIA

John

Topics

Import and export, Problem or error

Views

26

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Have something to add?

Join the conversation