Highlighted

WATERCOLOR ARTIST Photoshop Action Set

Community Beginner ,
Sep 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello

I've installed the actions, brushes etc..  and when I go to run set-up action i get "setup complete" and I can see that focus layer has been created, but when I click "continue" it all disappears and there's no history a all. Appreciate your help

TOPICS
Actions and scripting, Problem or error

Views

89

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

WATERCOLOR ARTIST Photoshop Action Set

Community Beginner ,
Sep 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello

I've installed the actions, brushes etc..  and when I go to run set-up action i get "setup complete" and I can see that focus layer has been created, but when I click "continue" it all disappears and there's no history a all. Appreciate your help

TOPICS
Actions and scripting, Problem or error

Views

90

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 17, 2020 0
Community Beginner ,
Sep 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I also tried to run action on ther images and get the message:

The command “Select” is not currently available."

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 17, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Sep 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

An error occurs in the Actions palette in the line where it says Select WHAT ??
 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 17, 2020 1
Most Valuable Participant ,
Sep 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Have you contacted the developer or stepped through the action the action to see where the failure is. The message is a common message one gets when a prerequisite condition does not exist.  Like the command requires an active selection and one does not  exist. Or the action tries toe select something that does not exists.

JJMack

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 17, 2020 1
epatch LATEST
Community Beginner ,
Sep 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for your response. I'll have to dig in a bit and see where it is happening. Not seeing it immediately

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 20, 2020 0