• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Audio messed up when added to timeline

New Here ,
Jan 03, 2021 Jan 03, 2021

Copy link to clipboard

Copied

When I import an audio file into the timeline, it messes it up.  It sort of sounds like the audio is either echoed or is being fast forwarded.  I've included a quick video.  It's an MP3 file.  Any ideas on what the issue is?

TOPICS
Audio , Error or problem , Import

Views

121

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 04, 2021 Jan 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Convert mp3 to wave with Audacity first.

Import file instead of dragging.

Make sure default input in audio hardware in Pref is set to none.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 04, 2021 Jan 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank you!  That solved it.  My default input was not set to "none".  I appreciate the help.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines