Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Audio playback only on USB headset, not system speakers PrEl2019

Community Beginner ,
Jun 02, 2019 Jun 02, 2019

Copy link to clipboard

Copied

When using a USB headset, I can hear the audio track(s) just fine.  But when headset is removed from USB port, playback appears to be muted when editing my videos using PremElem 2019.  System sounds, iTunes, original video clips...they all sound great through my standard system audio, as usual.  Only PremElem audio is silent.

Have restarted system, restarted PrEl software, no luck.

Thanks for your advice.

- Mike Mc-

PremElem2019

Windows 10

Views

118

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Community Professional , Jun 02, 2019 Jun 02, 2019
Try changing the audio setting in Preferences.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Jun 02, 2019 Jun 02, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Try changing the audio setting in Preferences.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 04, 2019 Jun 04, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks very much!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines