• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Colours not corrrect

New Here ,
Jul 31, 2021 Jul 31, 2021

Copy link to clipboard

Copied

The trial version of Premiere Elements worked fine but now that I have the full version the colours for the clip are all skewed once the clip is on the timeline. I have to run the autocorrect for the colours everytime to get them back to the original colour. I have updated all of my graphic drivers and have restarted the machine. I have also unistalled and re-installed the program. Any suggestions?

TOPICS
Error or problem

Views

141

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jul 31, 2021 Jul 31, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Which graphics card and which driver number?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jul 31, 2021 Jul 31, 2021

Copy link to clipboard

Copied

NVIDIA GEForce 940MX
30.0.14.7141

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jul 31, 2021 Jul 31, 2021

Copy link to clipboard

Copied

NVIDIA GEForce 940MX
30.0.14.7141

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jul 31, 2021 Jul 31, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Try rolling back a driver or two:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/drivers/

 

Do a Clean Intall.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jul 31, 2021 Jul 31, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I did a clean install with a number of different versions of the drivers but to no avail. I finally got it to work by going to Edit-Preferences-General and turned off the accelerated GPU. It now works. thanks for your advice as it got me looking in the right area.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines