• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

MTS files. Addition of sound effecs not possible when using MTS files

New Here ,
Apr 26, 2020 Apr 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Running  PE 2020. Sound MTS files accepted. However, adding sound effects to the clip is not possible

TOPICS
Audio

Views

427

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Apr 26, 2020 Apr 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

It's not clear what you're saying. Are you saying you can't add sound effects to your movie project or are you saying that you can't add audio effects to your MTS movie?

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 27, 2020 Apr 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Sorry, Audio effects
Verzonden vanuit Mail voor Windows 10

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Apr 27, 2020 Apr 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

What happens when you drag an audio effect onto your video clip on the timeline?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 27, 2020 Apr 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Can't add audio effects to my clips with MTS extension. Not in the time line, not in another way

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 27, 2020 Apr 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Steve,

One way or another (day) . It works today. No idea what happened. Just started up PE. Tried to add an audio effect to a clip with MTS extension... and it works without any problem. 

Probably tried to much the other day.  

 

Thanks for support. Don't know how to close the post. Problem solved

 

Willem Steenbeek

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 28, 2020 Apr 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Sorry,

Again the same problem. It looks that it disappears for a while after starting up the computer

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Apr 28, 2020 Apr 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I'm sorry I don't know what to recommend.

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines