• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

No sound after 'Conforming Video'

New Here ,
Jan 22, 2020 Jan 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Most of the time Premiere Elements 2018 will work perfectly. Exactly how I want it to work and the edited video is amazing. Sometimes, however, on random projects, in the corner it will say 'Conforming (video file name).m2ts' and it will show the process with a progress bar. But whenever that progress bar gets to 100 per cent, the audio on every clip will disappear immediately, when there was audio beforehand. The footage comes from the same camera every project and it seems that this event happens almost randomly. The file extensions from the camera are all M2TS and the conforming bar says it's conforming (filename).m2ts. Any help is appreciated. Thanks

TOPICS
Audio , Crash , Error or problem , Freeze or hang , Performance

Views

176

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 22, 2020 Jan 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Exactly how are you bringing the clips into Premiere Elements?

What are the complete computer specs, including hard drives, (how many, what kind, what is on each, and how full)?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines