• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Smart Trim Elements 2020

Community Beginner ,
Jan 24, 2021 Jan 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

When I try to use Smarttrim, most of the times it starts up and then I get a message saying that the file could not be analysed. When I click OK I get another message saying that, "marking the best scenes requires a cut analysis", excuse for the translation cause my program is in swedish. I have no idea what that is. It works if I use a short clip from my ordinary Sony camera, but not on clips from my GoPro.
The clips are 1080p and 50fps.

 

TOPICS
Error or problem

Views

110

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 24, 2021 Jan 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Guessing your Sony camera makes all short clips as for the Gopro one long one with no cuts.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jan 24, 2021 Jan 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Length of the clip does not matter. Short GoPro does not work either. 
I don't understand what the program wants me to do when I get the message that the clip needs to cut analysis. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jan 24, 2021 Jan 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Update on this. I can get it to work by importing the videoclip, saving the project and restart the computer. When I then open the project again, Smart trim works. Good enough for now, but I still dont know why.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines