APE 14 Movie Menu Disappears

Contributor ,
Jun 10, 2018 Jun 10, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Running Windows 10

APE 14 Movie Menu Disappears. I bring up a movie menu and edit it.  I change Play Movie to Play Program, and color it yellow. I also move it and the grey bar up a little.  I replace Movie Title Here with my Title, Running a Small Business. I save all.

When I come back my title Running a Small Business is gone and it reverts back to Movie Title Here  But the editing of Play Movie is untouched. Thank you.

Cheers! Phil

Views

114

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 10, 2018 Jun 10, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Try a different menu template.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Contributor ,
Jun 10, 2018 Jun 10, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank you.  I really need Wedding Elegant because I use another background graphic.  Which is another problem covered in a prior posting.

Cheers! Phil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines