Highlighted

Choppy playback in timeline

New Here ,
Aug 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi

I've had Premiere Elements 18 on my machine for about 3 months and it's been absolutely fine until a couple of days ago.

The problem now is that playback in the time line goes all choppy once I start trimming and deleting parts of the clip. However the clip plays smooth until I start the trimming etc.

I've tried uninstalling and reinstalling PRE but that hasn't made any difference.

A few days ago I installed Lightworks and then uninstalled it again - could this have been the problem?

Does anyone know how to fix this?

Thanks

Jonathan

Views

83

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Choppy playback in timeline

New Here ,
Aug 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi

I've had Premiere Elements 18 on my machine for about 3 months and it's been absolutely fine until a couple of days ago.

The problem now is that playback in the time line goes all choppy once I start trimming and deleting parts of the clip. However the clip plays smooth until I start the trimming etc.

I've tried uninstalling and reinstalling PRE but that hasn't made any difference.

A few days ago I installed Lightworks and then uninstalled it again - could this have been the problem?

Does anyone know how to fix this?

Thanks

Jonathan

Views

84

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Aug 05, 2018 0

Have something to add?

Join the conversation