elements 2019 wont render

New Here ,
Feb 27, 2021 Feb 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Been using Elements 2019 for a while now on the same laptop..... But

 

It wont render. The button click as such, but nothing happens. Ive tried the fault fixes on elements20, but that doesnt fix this. 

 

Help.... Before I throw it all in the bin. 

 

Im running Win10 to the latest updates

Run Norton Security Ultra.

 

Other videos have been fine, but i had to delete my last video as its as if i over cooked whatthe device could manage. From that point onwards my laptop has been very very slow. 

 

** This is my first post, so be gentle if ive missed something imortant or technical **

 

 

TOPICS
Error or problem, Freeze or hang, Performance

Views

54

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 27, 2021 Feb 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I would turn off Norton and just use Windows Defender which is quite reliable.

Virusscanners have a habit of slowing things down.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 27, 2021 Feb 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Do you have segments of your timeline that require rendering (as indicated with yellow-orange along the top of the timeline)?

 

Have you ensured that the Work Area Bar is over the segment you want to render?

 

Can you post a screen capture of your timeline so we can see what's going on?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines