Highlighted

Indexing

New Here ,
Sep 05, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Please could someone advise me. I have an edited video on my removal hard disk and want to print it onto disk.

The video loads ok on to Premier Elements 14 and I press 'Export and save'.

I click on the disk symbol then 'dvd' and so onto until 'scan'; all is ok up to this point.

When I press 'burn', a grey box comes on the screen with the word  'indexing' and a task bar underneath. After leaving this a long time, it becomes obvious the task bar is not going to fill and the video won't start burning.

Does anyone know please why this might be happening?

cheers

John W

[Moved from Premiere Pro CC forum to Premiere Elements forum by mod]

Views

103

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Indexing

New Here ,
Sep 05, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Please could someone advise me. I have an edited video on my removal hard disk and want to print it onto disk.

The video loads ok on to Premier Elements 14 and I press 'Export and save'.

I click on the disk symbol then 'dvd' and so onto until 'scan'; all is ok up to this point.

When I press 'burn', a grey box comes on the screen with the word  'indexing' and a task bar underneath. After leaving this a long time, it becomes obvious the task bar is not going to fill and the video won't start burning.

Does anyone know please why this might be happening?

cheers

John W

[Moved from Premiere Pro CC forum to Premiere Elements forum by mod]

Views

104

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 05, 2017 0
Adobe Community Professional ,
Sep 05, 2017

Copy link to clipboard

Copied

How long is your movie?

What processor do you have with how much RAM? How much free, clean, defragmented space is on your hard drive?

What model of camcorder did your original movie come from and what is this video's format and resolution?

Is there blank spot on your project's timeline that does not have video?

Do you have a stop marker on your video?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 05, 2017 0
New Here ,
Sep 06, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hello Steve

Thank you for your advice.

The video is 5 minutes longs. I don't know how RAM there is on my processor but the thing that really does not make sense is that the video was downloaded and edited onto my computer and stored in a file on my desktop, from which I edited it using Elements 14 and I successfully burned this onto a disk!

I am trying the same video using the the same computer; the only difference now is that I transferred the video file from my computer to a remote hard drive. The video is fully accessible from the remote facility onto my computer and everything looks fine when I watch it using Elements 14 but some reason 'indexing' comes up now when I try to burn a disc.

What can have changed?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 06, 2017 0
Adobe Community Professional ,
Sep 06, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I don't know what you've changed. But without the information requested, we can't help you troubleshoot it.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 06, 2017 0