Highlighted

Narration Issue

New Here ,
Mar 03, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Whenever I narrate for my video it plays back with a wave sound. It also sounds like that about 2 seconds in while I am recording.  I have done narration before. It just quit working. How do I fix it?

Thanks, Tamara

Feeling a little silly. I turned down the microphone sensitivity and the volume and it seems to be working now. Thank you for your help. I'm leaving this just in case someone new has the same issue.

Views

100

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Narration Issue

New Here ,
Mar 03, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Whenever I narrate for my video it plays back with a wave sound. It also sounds like that about 2 seconds in while I am recording.  I have done narration before. It just quit working. How do I fix it?

Thanks, Tamara

Feeling a little silly. I turned down the microphone sensitivity and the volume and it seems to be working now. Thank you for your help. I'm leaving this just in case someone new has the same issue.

Views

101

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Mar 03, 2019 0
Adobe Community Professional ,
Mar 03, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I don't know what you mean by "it plays back with a wave sound".

What type of microphone are you using to record your narration and how is it connected to your computer?

Do you have any other microphone outputs on your computer (eg, a webcam)?

What operating system do you have and which version of the program are you using?

Can post a clip of an example and link to it so we can hear it?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 03, 2019 0
New Here ,
Mar 04, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Feeling a little silly. I turned down the microphone sensitivity and the volume and it seems to be working now. Thank you for your help. I'm leaving this just in case someone new has the same issue.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 04, 2019 1