Highlighted

No Preview in PE 2020

New Here ,
Jun 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I can't see a preview and would appreciate all ideas re: a solution.  I tried updating the graphics card driver and disabling the hardware acceleration, as indicated in similar posts on this forum, but still have no preview showing.  The audio is fine.  My system info is:

OS Name Microsoft Windows 10 Pro
Version 10.0.10586 Build 10586
System Manufacturer HP-Pavilion
System Type x64-based PC
Processor AMD Phenom(tm) 9650 Quad-Core Processor, 2300 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s)
BIOS Version/Date Phoenix Technologies, LTD 5.14, 6/20/2008
Installed Physical Memory (RAM) 7.00 GB
Total Physical Memory 6.87 GB
Available Physical Memory 4.22 GB
Total Virtual Memory 8.00 GB
Available Virtual Memory 4.95 GB
THANKS!!!

TOPICS
Performance, Preview

Views

73

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

No Preview in PE 2020

New Here ,
Jun 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I can't see a preview and would appreciate all ideas re: a solution.  I tried updating the graphics card driver and disabling the hardware acceleration, as indicated in similar posts on this forum, but still have no preview showing.  The audio is fine.  My system info is:

OS Name Microsoft Windows 10 Pro
Version 10.0.10586 Build 10586
System Manufacturer HP-Pavilion
System Type x64-based PC
Processor AMD Phenom(tm) 9650 Quad-Core Processor, 2300 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s)
BIOS Version/Date Phoenix Technologies, LTD 5.14, 6/20/2008
Installed Physical Memory (RAM) 7.00 GB
Total Physical Memory 6.87 GB
Available Physical Memory 4.22 GB
Total Virtual Memory 8.00 GB
Available Virtual Memory 4.95 GB
THANKS!!!

TOPICS
Performance, Preview

Views

74

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 23, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jun 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Move this conversation from the Premiere Rush board to the Premiere Elements board [Mod]


TkfY(ACP),JAPAN

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 23, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jun 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

What is your graphics card?

I know you say that you've updated its driver from the manufacturer's web site but 99% of the time an outdated graphics driver is the issue.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 24, 2020 0
New Here ,
Jun 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

nvidia gForce6150SE nforce430  Im using the latest drivers.  

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 24, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jun 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Are we covering this same issue in two different threads on this forum, Jeffrey?

I wish you wouldn't double post. It makes it very difficult to track our answers and keep up with the conversations.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 24, 2020 0