Highlighted

No sound with video

Community Beginner ,
Oct 26, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I shot video from my Galaxy Note 8 this week and the MP4 file is silent. Nonetheless, when I bring that video file into PREL12, I see an audio track that appears to have sound associated with it (see screen image below). Within PREL, however, and when I export the video, I hear nothing.

I need to figure out what I did to suppress the audio during recording or during normal playback, but in the meantime, is there a way I can get the audio that appears to exist, based on the timeline, to actually be heard?

Screenshot 2017-10-26 09.07.09.png

Adobe Community Professional
Correct answer by whsprague | Adobe Community Professional

Try looking at the setting under Edit > Preferences.Capture.JPG

Views

782

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

No sound with video

Community Beginner ,
Oct 26, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I shot video from my Galaxy Note 8 this week and the MP4 file is silent. Nonetheless, when I bring that video file into PREL12, I see an audio track that appears to have sound associated with it (see screen image below). Within PREL, however, and when I export the video, I hear nothing.

I need to figure out what I did to suppress the audio during recording or during normal playback, but in the meantime, is there a way I can get the audio that appears to exist, based on the timeline, to actually be heard?

Screenshot 2017-10-26 09.07.09.png

Adobe Community Professional
Correct answer by whsprague | Adobe Community Professional

Try looking at the setting under Edit > Preferences.Capture.JPG

Views

783

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 26, 2017 0
Adobe Community Professional ,
Oct 26, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Try looking at the setting under Edit > Preferences.Capture.JPG

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 26, 2017 0
New Here ,
Jun 17, 2018

Copy link to clipboard

Copied

preferences menu says output speakers not working.  how to i enable them?  they work on other programs and when i test them outside of elements!

thanks

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 17, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Jun 17, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Change the settings in the Audio Hardware section of preferences from whatever it is to something else.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 17, 2018 0