Pink stripes / pink green video in Elements

New Here ,
Nov 03, 2020 Nov 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Just bought Adobe Elements 2020. Started a new project with two film clips from two different Canon Legria cameras. They look perfect when I preview in VLC, but in Elements one video appears with pink stripes, the other one is all pink, with a green reflection in the right corner. 

Happy to receive any helpful tips on this!

Pink_and_green.pngPink_stripes.png

TOPICS
Error or problem

Views

85

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 03, 2020 Nov 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

You don't say what operating system you're using, but Windows does not often install the newest drivers for your graphics card.

 

Go to the nVidia, AMD and/or Intel sites and install from that site the latest GPU driver. (nVidia's latest is only a few days old.) Restart your computer after. This usually resolves this issue.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 03, 2020 Nov 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks! I'll try this tomorrow. I'm using Windows 10 Enterprise.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines