Highlighted

PrE 2018 doesn't play MP4?

New Here ,
Dec 29, 2017

Copy link to clipboard

Copied

A new user here. Just installed PrE 2018. When I select an MP4 from Organizer, the disk usage goes to 100% and just stays there; the movie never plays. It's a video that is about 90 seconds in length.

Any help would be appreciated!

Views

102

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

PrE 2018 doesn't play MP4?

New Here ,
Dec 29, 2017

Copy link to clipboard

Copied

A new user here. Just installed PrE 2018. When I select an MP4 from Organizer, the disk usage goes to 100% and just stays there; the movie never plays. It's a video that is about 90 seconds in length.

Any help would be appreciated!

Views

103

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 29, 2017 0
Adobe Community Professional ,
Dec 29, 2017

Copy link to clipboard

Copied

What is the source of the video?  Do other videos work?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 29, 2017 0
tntyz85 LATEST
New Here ,
Jan 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

There must be something wrong with the video. Others work fine. It was just for test purposes anyway.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 13, 2018 0