Highlighted

Premiere Elements 10 - Video import issues. MPeg4 Component Requires Activation - Link doesn't work

New Here ,
Jun 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Tried importing AVI files with no success (Codec issue) ... so converted to Mpeg4 ... went to import them and came up with a screen saying 'You must activate this component in order to use this feature ... Gives a Serial Number to copy and a weblink to visit for the Unlock Key ... however ... Link is no longer valid ... any ideas how I get this unlock key ... or a solution?!

 

Regards,

M

TOPICS
Activation

Views

36

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Premiere Elements 10 - Video import issues. MPeg4 Component Requires Activation - Link doesn't work

New Here ,
Jun 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Tried importing AVI files with no success (Codec issue) ... so converted to Mpeg4 ... went to import them and came up with a screen saying 'You must activate this component in order to use this feature ... Gives a Serial Number to copy and a weblink to visit for the Unlock Key ... however ... Link is no longer valid ... any ideas how I get this unlock key ... or a solution?!

 

Regards,

M

TOPICS
Activation

Views

37

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 28, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jun 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I moved your post to a better forum, Premiere Elements.

 

Please Edit you post to remove the Attached screen shot and Include it in the body of the text of your post.

You do that by Clicking the "More..." link at the bottom of your post, Selecting "Edit Message" and then use the "Insert Photos" icon in the tool bar at the top of the Post/Reply/Edit dialog box like this.

2020-06-07 19_13_42-Camera Raw Brush tool problem - Adobe Support Community - 11189555.png

 

Thanks

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 28, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jun 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

One possible solution is to install the free trial of version 2020, which will install this codec.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 28, 2020 0