Highlighted

Premiere Elements 14 launch issue

New Here ,
Sep 08, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

For the last week I have been unable to launch Premiere Elements 14. I keep getting the bad image message below. I have already done a re-install. It launched correctly straight after and then I had the same issue again when I tried to launch it again later the same day. I am running Windows 10.

Views

95

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Premiere Elements 14 launch issue

New Here ,
Sep 08, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

For the last week I have been unable to launch Premiere Elements 14. I keep getting the bad image message below. I have already done a re-install. It launched correctly straight after and then I had the same issue again when I tried to launch it again later the same day. I am running Windows 10.

Views

96

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 08, 2017 0
Adobe Community Professional ,
Sep 08, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Moved out of Photoshop Elements and over to the Premiere Elements forum.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 08, 2017 0
Peru Bob LATEST
Adobe Community Professional ,
Sep 08, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Try updating or rolling back your video driver directly from the card manufacturer's site.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 08, 2017 0