Highlighted

Premiere Elements 15

New Here ,
Mar 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have a problem in that the audio player in Elements 15 doesn't work when I upload video with sound. The video is fine. The Microsoft audio player works fine when I play a video attachment to emails so it doesn't seem to be an operating problem. I recently re-installed the Premiere Elemets hoping this might fix the proble, however no luck. Any suggestions?

TOPICS
Audio, Error or problem

Views

45

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Premiere Elements 15

New Here ,
Mar 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have a problem in that the audio player in Elements 15 doesn't work when I upload video with sound. The video is fine. The Microsoft audio player works fine when I play a video attachment to emails so it doesn't seem to be an operating problem. I recently re-installed the Premiere Elemets hoping this might fix the proble, however no luck. Any suggestions?

TOPICS
Audio, Error or problem

Views

46

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Mar 08, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Mar 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

What operating system do you have?

Is this video from a camcorder? Open one of your video clips in the free download MediaInfo. In MediaInfo, set View to Text and then copy that text and paste it to this forum. Once we know more about your video's specs we'll be better able to help.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 09, 2020 0