Highlighted

Slow Video After Rendering

New Here ,
Mar 02, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I had put together some footage on Premiere Elements with no effects. Literally just one clip after another. The footage was running absolutely no problem whatsoever. I clicked render and after it had finished rendering the video was running a lot slower than the sound and is now massively out of sync. I started a new project and it did it again. It only happens after the footage has been rendered. However I decided to export it to see what would happen and once it was exported it runs perfectly fine. If anyone could help me  out that would be awesome as it's very difficult to edit with the video and sound not running together.

Thanks (:

Views

236

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Slow Video After Rendering

New Here ,
Mar 02, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I had put together some footage on Premiere Elements with no effects. Literally just one clip after another. The footage was running absolutely no problem whatsoever. I clicked render and after it had finished rendering the video was running a lot slower than the sound and is now massively out of sync. I started a new project and it did it again. It only happens after the footage has been rendered. However I decided to export it to see what would happen and once it was exported it runs perfectly fine. If anyone could help me  out that would be awesome as it's very difficult to edit with the video and sound not running together.

Thanks (:

Views

237

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Mar 02, 2019 0
Adobe Community Professional ,
Mar 02, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Check the audio hardware in the Preferences and set input to NONE.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 02, 2019 0
New Here ,
Mar 02, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I've tried that but it hasn't worked 😞

Thanks for trying to help though (:

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 02, 2019 0
Adobe Community Professional ,
Mar 02, 2019

Copy link to clipboard

Copied

What is the source of your video and video specifications?  What are your project settings?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 02, 2019 0