Highlighted

Sound disappeared in Premiere Elements 2018 - headset

New Here ,
Jan 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have been editing in Elements for several weeks, and all working fine until a few days ago when I plugged in a new headset to record some narration within a different application. Now there is no sound coming out of Elements projcts unless the headset is plugged in.   I've edited the settings within Preferences-Audio Hardware to various combinations and nothing is helping.  I put the output onto the speakers, and no sound.  I put the output on headset, and sound comes out the headset.

Any tips?

 

TOPICS
Audio

Views

41

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Sound disappeared in Premiere Elements 2018 - headset

New Here ,
Jan 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have been editing in Elements for several weeks, and all working fine until a few days ago when I plugged in a new headset to record some narration within a different application. Now there is no sound coming out of Elements projcts unless the headset is plugged in.   I've edited the settings within Preferences-Audio Hardware to various combinations and nothing is helping.  I put the output onto the speakers, and no sound.  I put the output on headset, and sound comes out the headset.

Any tips?

 

TOPICS
Audio

Views

42

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jan 16, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation