video editor workspace not loading

Community Beginner ,
Jun 07, 2020 Jun 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

hi.

i've just installed premiere elements (on a macbook) and i got the first screen to load fine, but when i click on Video Editor it says 'loading premiere elements editor workspace...' for a while and then nothing happens.

does anyone know a fix or a way i can get adobe to fix please?

TOPICS
Error or problem, User interface or workspaces

Views

1.0K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 07, 2020 Jun 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Do you have enough RAM and free disk space?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 07, 2020 Jun 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

yeah i have loads

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 07, 2020 Jun 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

What version of Premiere Elements and what operating system?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 07, 2020 Jun 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Have you tried this, which I recommended to someone earlier today?

https://community.adobe.com/t5/premiere-elements/ape-2020-not-openning/td-p/11188417?page=1

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 08, 2020 Jun 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I'm using prem elements 2020 on a mac os catalina

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 08, 2020 Sep 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Having the same problem can't get Adobe tech on the phone. Any help?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 24, 2021 Feb 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi, I'm using Premiere Elements 2021 and having the same problem today.  Worked fine yesterday!!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 24, 2021 Feb 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hello i use a Max book and have the same problem since 3 Days.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines