Highlighted

Video Files Don't Play Back Properly

New Here ,
Jan 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am a novice on Premier Elements 2020, although I have used Elements for years. I can get video files (.avi and .mpg) added to my video project ok, but when I play them back, there are 2 problems: they play too fast, and the audio has a constant, rapid clicking / tapping sound along with the normal audio. These files play back fine on the other media players on my computer (PowerMediaPlayer, Windows Media Player). I am using a Windows 10 desktop, fully up to date. I assume I've got something set improperly, but I don't see what. Many thanks for any help you can give.

TOPICS
Audio, Error or problem, Import, Performance

Views

79

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Video Files Don't Play Back Properly

New Here ,
Jan 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am a novice on Premier Elements 2020, although I have used Elements for years. I can get video files (.avi and .mpg) added to my video project ok, but when I play them back, there are 2 problems: they play too fast, and the audio has a constant, rapid clicking / tapping sound along with the normal audio. These files play back fine on the other media players on my computer (PowerMediaPlayer, Windows Media Player). I am using a Windows 10 desktop, fully up to date. I assume I've got something set improperly, but I don't see what. Many thanks for any help you can give.

TOPICS
Audio, Error or problem, Import, Performance

Views

80

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jan 22, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation