Highlighted

why the sound disappear after when it being fixed into abode premium elements 11

New Here ,
May 08, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I have been used the SD card 45MB/s to record my video and work well in Adobe Premiere Elements 11 for editing, recently i have used another SD card with 95MB/s to record my video,  it functions the video is normal but the sound signals disappeared, so can you tell me where is the peoblem!

Thank you

Adobe Community Professional
Correct answer by Steve Grisetti | Adobe Community Professional

What model of camcorder are you shooting your videos with? What is the format and resolution of this video?

Are you copying your video to your computer's hard drive before you import it into your Premiere Elements project? You can not import the video from the SD card. It must be on your computer's hard drive.

Views

204

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

why the sound disappear after when it being fixed into abode premium elements 11

New Here ,
May 08, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I have been used the SD card 45MB/s to record my video and work well in Adobe Premiere Elements 11 for editing, recently i have used another SD card with 95MB/s to record my video,  it functions the video is normal but the sound signals disappeared, so can you tell me where is the peoblem!

Thank you

Adobe Community Professional
Correct answer by Steve Grisetti | Adobe Community Professional

What model of camcorder are you shooting your videos with? What is the format and resolution of this video?

Are you copying your video to your computer's hard drive before you import it into your Premiere Elements project? You can not import the video from the SD card. It must be on your computer's hard drive.

Views

205

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
May 08, 2017 0
Adobe Community Professional ,
May 08, 2017

Copy link to clipboard

Copied

What model of camcorder are you shooting your videos with? What is the format and resolution of this video?

Are you copying your video to your computer's hard drive before you import it into your Premiere Elements project? You can not import the video from the SD card. It must be on your computer's hard drive.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 08, 2017 0
Adobe Employee ,
May 08, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi 刘小平,

Thanks for posting in Adobe forums.

Could you please provide me the following information?

- Are you using a Windows Machine or a Mac?

- Have you updated Adobe Elements yet?

- What is making model of your camera?

- In which format does it record a video?

- Are you importing videos directly from camera or indirectly via your machine?

- When you import your video in Adobe Premiere Elements for editing, do you see audio waves in audio layer?

- Is your video working fine while editing?

- Are you facing this issue while exporting this video after editing?

Thanks

Regards

Dhananjay

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 08, 2017 2
New Here ,
May 09, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I have used my Panasonic HC- X929 camcorder to recorded my video (with SanDisk SD 45MB/S) to edit my video, it was AVCHD (MTS) video format; During my editing in the Adobe Premiere Elements 11,it had worked complete well with its sound and music, even with editing music and burned my Blue-ray Disc.

Recently I have recorded my video with SanDisk SD 95MB/S, during the editing in the same software , the video (video 1) is normal but it has no sound signals in the video (sound 1) it remain blank!

Now I am using Windows 7;

all of the SanDisk SD 95MB/S data was first download to the PC videos base, from this videos base then shifted to the software for editing;

During my editing video in Adobe Premiere Elements I did not see audio waves in audio layer;

now I trying a test version Adobe Premiere Elements 15 editing, its occurred 2 problems:

1. Video in SD 95MB/S - video signals remain fine, but still no sound signals or audio waves

2. Video in SD 45MB/S - video signals remain fine, it has audio waves but it cannot direct to the output PC speaker;

yes, I am facing this issue while exporting this video after editing.

Thank you for discussion and information

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 09, 2017 0
New Here ,
May 09, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I have used my Panasonic HC- X929 camcorder to recorded my video (with SanDisk SD 45MB/S) to edit my video, it was AVCHD (MTS) video format; During my editing in the Adobe Premiere Elements 11,it had worked complete well with its sound and music, even with editing music and burned my Blue-ray Disc.

Recently I have recorded my video with SanDisk SD 95MB/S, during the editing in the same software , the video (video 1) is normal but it has no sound signals in the video (sound 1) it remain blank!

Now I am using Windows 7;

all of the SanDisk SD 95MB/S data was first download to the PC videos base, from this videos base then shifted to the software for editing;

During my editing video in Adobe Premiere Elements I did not see audio waves in audio layer;

now I trying a test version Adobe Premiere Elements 15 editing, its occurred 2 problems:

1. Video in SD 95MB/S - video signals remain fine, but still no sound signals or audio waves

2. Video in SD 45MB/S - video signals remain fine, it has audio waves but it cannot direct to the output PC speaker;

yes, I am facing this issue while exporting this video after editing.

Thank you for discussion and information

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 09, 2017 0
Adobe Community Professional ,
May 12, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I'm sorry but I have no idea why you'd have problems editing AVCHD video in Premiere Elements 15.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 12, 2017 0