• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Did anyone else's labels reset??

Explorer ,
Feb 27, 2024 Feb 27, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Did anyone else's labels just reset to all being one color? I had everything organized on a timeline I'm working on, and they just all turned to one color. Like it over-rided what I'd labeled clips and made them follow the defaults based on media type.

 

PR updated this morning to 24.3.0 (build 43)

Mac OS Sonoma 14.3.1

 

Bug Unresolved
TOPICS
Bug , Error

Views

52

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
2 Comments
Adobe Employee ,
Feb 28, 2024 Feb 28, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Check the setting "Show Source Clip Name and Color" found in the wrench menu in the timeline. This controls if the clips in the timeline use the name and color from their source clips, or a name and color local to that timeline.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Explorer ,
Feb 28, 2024 Feb 28, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks! I didn't know that was there. That only works on clips that I label now, after whatever happened. The original clips still don't work. So maybe it was a one-time thing, but anyone else have this? I'd rather avoid it happening again if possible.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Resources