MXF footage flickers

1 Vote
Explorer ,
May 22, 2022 May 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

22.5.0 BETA (Build 36)


Workigng with MXF footage from new Sony camera, combination of 4.2.2 and 4.2.0, rec.709 and sLog 3. Playback started flickering on all clips. On current public release it plays fine.

Bug Unresolved
TOPICS
Bug

Views

141

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
3 Comments
Adobe Employee ,
May 23, 2022 May 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi @MisterAdvent,

Sorry for the issue.  Can you please share the device information and screenrecording of the issue?
Please share some of these media files and project file, if possible. I would like to test it on my local system and take this up with my team.  
https://helpx.adobe.com/creative-cloud/help/share.html

Thanks,
Mayjain

Votes

Translate

Translate

Report

Report
New Here ,
Jul 07, 2022 Jul 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I can confirm I am having this same issue with MXF footage in the current live v 22.5.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Participant ,
Aug 06, 2022 Aug 06, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

This has been solved for me in 23.0 beta (but replaced with a worse problem - see https://community.adobe.com/t5/premiere-pro-beta-bugs/beta-23-0-very-high-cpu-use-for-threadripper-3...)

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Resources