• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Linear Wipe Transition Error With Adjustment Layer Inside Nested Sequenced

New Here ,
Apr 14, 2021 Apr 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I am creating a sequence with Linear Wipes on nested sequences that causes the picture to disappear and appear white. There was no issue with this effect before the beta, but in beta 15.2.0.21, the linear wipe composites incorrectly when the nested sequence has an adjustment layer within it that uses the Lumetri Color effect.

 

I have an adjustment layer that should change the color of the clips below it within the nested sequence to orange using a Lumetri Color effect. Instead, in the beta, it comes up as pure white with no picture. I have attached 2 screenshots showing how the effect looks when the adjustment layer is disabled compared to when it is turned on. Though there are other effects on the adjustment layer at play, it appears that Lumetri Color effect is the one causing the issue, because the error goes away when that particular effect is disabled.

TOPICS
Bug , Error

Views

196

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 14, 2021 Apr 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

System info
    Application: Premiere Pro (Beta) v15.2.0.21
    OS: macOS v11.2.3, RAM: 8.00 GB, CPUs (logical): 8

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources