• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Playback freezing, transcription not working, export not working

Explorer ,
Nov 18, 2021 Nov 18, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Lots seems to be broken in this build. 

I have a very simple 30 second timeline with only 2 tracks of video and one stereo track of audio. 

Tried to add captions and was unable to get the transciber to work. 

Added captions manually, but the text formatting tools window doesn't show up so I am unable to change the caption background or placement of text on the screen.

With frozen playback, I can't even display a single frame in the program monitor by moving the playhead so I can't see if captions are correct on screen. 

Export just freezes as well. I am able to export to media encoder though. 

TOPICS
Bug , Performance

Views

73

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Nov 18, 2021 Nov 18, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I was able to get the Essential Graphics panel to appear again by trashing prefs. other issues remained

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources