Caption Positioning Bug

Community Beginner ,
Nov 04, 2020 Nov 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

In the 14.6.0 BETA (Build 46[R]), if you select all captions and use the numerical positioners (x,y) it changes the content of all captions to that of the first caption in the track. The zone positioner works as it should.

TOPICS
Bug

Views

59

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 07, 2020 Nov 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

To clarify, is this the new captions workflow or legacy? Thanks.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 07, 2020 Nov 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

This is using the new captions workflow.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 07, 2020 Nov 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

OK, I just checked, this is fixed in beta 14.7.0.10, the latest available in CC Desktop.
Good catch!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 07, 2020 Nov 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks, I'll check it out!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines