Hangs on Attempt to Nest Sequence with Transcribed Captions

Adobe Community Professional ,
Mar 31, 2021 Mar 31, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Beta 15.2.0.8. Also replicated in release 15.0.0.

 

Sequence nests okay using manually created caption track.

 

Steps to reproduce:

1.Create sequence (1) from media clip (mine was mp4 1920x1080, 59.94fps,). 

2. Transcribe and create captions from transcription. 

3. Create another sequence (2) from same media.

4. Drag sequence 1 into sequence 2.

 

Result: No track header highlights, as is usual when nesting a sequence. No indication there is a problem, but can't click anywhere in PR interface. Other apps on computer work. No crash, no crash report, no log at C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Adobe\Premiere Pro Beta\15.0\logs\

 

I do have UXPLogs at:

C:\Users\video\AppData\Roaming\Adobe\Premiere Pro (Beta)\Logs

C:\Users\video\AppData\Roaming\Adobe\Premiere Pro\Logs

 

Expected: Sequence should nest.
 
System info
    Application: Premiere Pro (Beta) v15.2.0.8
    OS: Windows v10.0.19041, RAM: 23.99 GB, CPUs (logical): 8

 

TOPICS
Bug, Crash, Error

Views

85

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 01, 2021 Apr 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

@Stan Jones, Thank you for reporting. I have confirmed the issue and forwarded it to our eng team to investigate.

Plus, big thanks to your detailed information and clear repro steps. that helped a lot! 🙂

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 01, 2021 Apr 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for the report! We are currently working on a fix for this issue.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 01, 2021 Apr 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for the responses!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 21, 2021 Apr 21, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I have updated to 15.2.0.26. This appears to be fixed. I have not tested in 15.1 Release, but I assume it was not fixed there.

 

Stan

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines