Lut in Lumitry bug

Community Beginner ,
Mar 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Added a Adjustmentlayer and lumitry Color.

Tried to browse for my luts, and nothing happends. 

Premiere hangs and lut-window not appear for a long time. 

Then after like 5 minutes it comes up... ?

TOPICS
Bug

Views

611

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Employee ,
Mar 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Are your LUTs stored locally? Between this and the Media Browser problem, it sounds like you're having file system access issues; is your user account local? 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Explorer ,
Apr 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Same issue here. Please fix this. It was reported almost 2 weeks ago.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Employee ,
Apr 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

There's nothing to go on, in PatrikP's post. 

Ryan, can you provide step-by-step instructions, which reliably reproduce the problem on your system? 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Explorer ,
Apr 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

1. Open Premiere Pro (Beta) - I'm on version 14.2.0 (Build 5)

2. Create a sequence with a clip in it.

3. Add an Adjustment Layer on top of the clip in the timeline

4. Add "Lumetri Color" effect to the adjustement layer

5. Under "Basic Correction", click on "Input LUT" and then choose "Browse"

6. Program locks up, need to 'End Tasks' for program to close it.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Employee ,
Apr 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Helpful, thanks!
The Browse dialog comes up correctly, and I can successfully choose LUTs, on mac and windows, 14.2.0x5. 

There has to be something else involved...
Is your User account local? Is it an Admin account, or standard User?
Do you have more than one display? 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Explorer ,
Apr 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

1. It's just the one user account setup on my laptop. Other than that, I've never setup anything specific as it relates to user with Premiere

2. Only one display on my Gigabyte Aero laptop.

 

Adobe should create a diagnostic tool that we can install that logs our actions and enters it in a LOG file we can submit with our issues. You guys are doing very old-school for software that we pay an arm and leg for and that's had decades to refine troubleshooting.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Explorer ,
Apr 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

This is still a bug in the latest version (14.2 build 24). I can sometimes browse and LUT but often it just locks up.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more