Video Issue After Captions Transcription

New Here ,
Feb 11, 2021 Feb 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hey there,

I love the new transcription system, but a bug I keep finding is that the video and audio after the transcription process is stuttering and out of sync. Thankfully it's absolutely fine once exported, but in the program monitor, the playback is really screwed up even after rendering the timeline.

Thank you! Keep up the hard work!

Elliot Gough

TOPICS
Bug

Views

42

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Contributor ,
Feb 11, 2021 Feb 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Why kind of media and sequence settings are you using? What OS and Beta versions are you using?

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 11, 2021 Feb 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hey there,

OS: Windows 10
Beta Version: v15.0
Media type: H.264
Sequence Settings: Matches the footage.

Playing around more I found that it just stutters regardless of
transcribing. Started a new project and still stuttering.

Elliot

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Contributor ,
Feb 11, 2021 Feb 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi Elliot,

 

Just ran some tests on the current beta version 15.0 build 24 runing Windows 10 with a Nvidia 2070 Super. Exported some h.264 media that had been transcribed and the media does not stutter when played back inside Premiere

 

What storage are you using to playback your H.264 files?

Have you cleaned out your media cache recently since you are rendering your timeline?

Is it 4K media? What codec?

What GPU are you using and are the drivers up to date? If you are using an Nvidia GPU have you tried using the studio drivers vs. the gaming drivers?

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines