• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

BUGS Crashes, Errors messages, for months since update

Community Beginner ,
Apr 29, 2023 Apr 29, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Where to begin? While the exporting problem seems to have been fixed with recent updates, after working for about two days fine, i can't get my project to load properly. Import errors, frame substitituion, 81, and 39 a lot, and many others. It crashs, and I can't get the video to show, if it works at all. I tried installing earlier versions, removing elements of Nvidia to all of Nvidia, clearing my media cache. Restarts. 

What i don't get is why it seems to work fine, and when I've got it put together all but ready to export, then i save and quit for the night, and then it won't again load my project properly. 

I just can't win, and I have a youtube channel that I'm trying to get monetized. Please respond, and help, because I have the system requirements. It just won't work, and I know I'm not the only one with this problem. 

Bug Unresolved
TOPICS
Editing and playback

Views

60

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
1 Comment
Community Expert ,
Apr 29, 2023 Apr 29, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

first off: backup everything and do more than 1, 2 versions of your project file

2. clean media cache

3. reset the preferences

4. delete render files (previews)

5. better edit on local drives and not external ones (externals for backups only)

try to import your old project into a fresh new one

Votes

Translate

Translate

Report

Report