• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Does an Adobe Audio Engineer know which .mov Flags are missing from this ProRes Implementation?

0 Votes
New Here ,
Jan 12, 2023 Jan 12, 2023

Copy link to clipboard

Copied

In File 1 only the first track of audio plays.

In File 2 (an ProRes export from PP), all audio tracks play correctly.

There are likely some .mov container flags missing from File 1 that are preventing PP from parsing the audio tracks correctly.

 

Could an Adobe Audio Engineer, take a look at the files and let me know which flags are missing so they can be included.

 

Version: Premiere Pro 23.1, Windows 10 Version 10.0.19044 Build 19044 (issue persists in every version

 

FILE1OBS Mac Hardware Encoded ProRes File (only 1st audio track plays)

------NOTE1: if all audio tracks initially play, click away from Premiere Pro to lose it's Windows focus and leave PP for 30s and only the first audio track will play.

------NOTE2: File recorded using OBS on Mac using Apples Hardware ProRes recorder. 

------NOTE3: PP testing done on Windows and Mac

https://www.dropbox.com/s/xke6wis4l7r2ht5/OBS%20Mac%20Hardware%20ProRes%20with%20Missing%20Flags%20%...

 

FILE 2: PP 23.1 ProRes Export (works correctly, all audio tracks play):

https://www.dropbox.com/s/ho0qvj2whq0myb6/PP%2023.1%20ProRes%20Export%20%28works%20correctly%29.mov?...

Bug Unresolved

Views

20

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
no replies

Have something to add?

Join the conversation