• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Errors when rendering video originally exported from PowerPoint

Explorer ,
Mar 20, 2024 Mar 20, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I am unable to correctly render to an mp4 a video with audio when the video was originally exported from PowerPoint. It plays fine on the timeline and in the VLC player.  I need to add audio which is why I am trying to rerender it from Premiere Pro.   Some of the slides in the video are partially "backing up" one slide after the transition to the next slide.  This happens twice in a 5 minute video.   I have tried several different render settings and have reimported slides which are affected and exported new videos from PowerPoint, but the problem exists when rendering from Premiere.   I imported the same video and audio into TMPGEn Master Video Works 7 and its export did not have the problem.   I can provide links to the source video and audio files and to the rendered output from Premiere Pro.  This appears to be a rendering problem since the video plays fine from the timeline.  Can someone assist me?

Bug Unresolved
TOPICS
Export

Views

14

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
no replies

Have something to add?

Join the conversation