• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Exported video has visual random visual glitches and muted audio, but the project is fine

Community Beginner ,
Nov 16, 2023 Nov 16, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Here is the deal, I'm desperate since I tried EVERYTHING to solve this problem and nothing seems to work.

 

Basically, my project is fine, the audio and video elements all work as intended, but when I export the video (It doesn't matter what settings, premiere, or media encoder) I get these visual glitches before the audio goes muted. The video stays like that for a while and then comes back to normal.
This happens in random parts of the video each time I render it.
This is an image of the glitch and I'm also sending the video with the bugs.
Captura de Tela 2023-11-17 às 01.29.13.png

I had Universe plugin installed and thought it could be something wrong there, but I uninstalled and the problem is still there...I just don't know what to do anymore. I also already reseted premiere...problem persist.

I'm editing on a Mas Studio M1 Max...just please help me...

Bug Unresolved
TOPICS
Export

Views

52

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Nov 17, 2023 Nov 17, 2023

Please provide detailed specs of your system, including your storage configuration as well as your OS and version of Premiere

 

I suspect an issue with your HDD or SSD, try exporting elsewhere?

Votes

Translate

Translate
2 Comments
Community Expert ,
Nov 17, 2023 Nov 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Please provide detailed specs of your system, including your storage configuration as well as your OS and version of Premiere

 

I suspect an issue with your HDD or SSD, try exporting elsewhere?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Beginner ,
Nov 17, 2023 Nov 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I'm using a external SSD for my editing, including the export.
I exported on the native SSD and the problem was gone, thanks man you saved my life!

Votes

Translate

Translate

Report

Report