• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Eyedropper tool in Lumetri color > Curves > Hue v Sat will only pick red no matter where I select.

Explorer ,
Apr 07, 2023 Apr 07, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I have only one track targeted, and when I select anywhere in the monitor the color is returned as red.  I've read elsewhere in this forum that this happens with Macs or when scaling, but I am on Windows 11 and there are no other effects applied to my clip.  No matter what I do red is always returned.  Thoughts? 

Bug Unresolved
TOPICS
Color

Views

224

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
7 Comments
LEGEND ,
Apr 07, 2023 Apr 07, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I can't see what you were clicking on to get the color ... that might help to see. This would certainly be a royal pain.

 

Neil

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Explorer ,
Apr 08, 2023 Apr 08, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi R Neil,

 

Here is a video.  I should have posted this from the start. 

 

https://youtu.be/9XClzkWsFec

 

Very frustrating. 😞

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Explorer ,
Apr 08, 2023 Apr 08, 2023

Copy link to clipboard

Copied

The other tracks are locked, so the only track available to select is the active one. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
LEGEND ,
Apr 08, 2023 Apr 08, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Ahh, the Program monitor is floating ... dock it. Floating monitors don't work so well for everything, unfortunately.

 

I don't guarantee it will fix this, but most likely will.

 

Neil

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Explorer ,
Apr 08, 2023 Apr 08, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Docked the panel and no change.  I will keep the floating monitor issue(s) in mind in the future though.  Thank you. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
LEGEND ,
Apr 08, 2023 Apr 08, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Well, that's dang frustrating. As I know this has often fixed that issue of Lumetri not grabbing the correct pixel.

 

Sometimes resetting workspaces or even trashing preferences has helped with this though. But I think calling on further help is advised.

 

Maybe @Ann Bens might have some assistance here.

 

Neil

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Explorer ,
Apr 08, 2023 Apr 08, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I did try nesting last night, that is always my go-to move for trying to get around a glitch.  I'll dump preferences and see what happens. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report