• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Help! All of my clips in the timeline are at the beginning of the source.

New Here ,
Jun 27, 2023 Jun 27, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I closed my project, and then opened it later from the same hard drive. My client approved the edit; all I need to do is remove the water mark. But, now every clip I cut in the timeline starts at the beginning of the source video.  

 

I've had this problem on other projects too. A clip I used from TickTock as an opener did this, so I thought it was because the sequence for that one video didn't match the rest of the video for the rest of the project. I was able to fix it by nesting the ticktock cuts together. I have another project where after I re-opened it, the AE comps were suddenly corrupted and didn't play back right in the premier timeline. 

 

However, this current problem is much bigger! Now it's not one or 2 clips in the timeline, it's every cut going back to the start of the original source video. Does that make sense? Does anyone know why? Is it because the camera guy shot it at 119.9fps and I changed it to 23.9fps? Is there a way to fix this without re-editing everything? 

Bug Unresolved
TOPICS
Editing and playback , Performance or Stability

Views

64

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Jun 27, 2023 Jun 27, 2023

Votes

Translate

Translate
1 Comment
Community Expert ,
Jun 27, 2023 Jun 27, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Votes

Translate

Translate

Report

Report