• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Mercury Transmit - causing stuttered viudeo playback - Random Issue

Enthusiast ,
Aug 29, 2023 Aug 29, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I have 13900K on a Z690 using NVidia 2070 Super GPU Win 11 64 bit, 64GB RAM.

Solid State NVMe drives

Two 4K monitors driven from the 2070. I noticed choppy /stuttered video and spent ages trying to debug it - then as a last resort disabled and re-enabled Mercury Transmit and it went away.

When disabled the playback on main project window is smooth.

I use the second monitor as large screen to monitor playback normally.

Randomly it can appear again on the second monitor a few seconds later.

A cold restart seems to cure it for a while then it comes back at random.

All drivers up to date, Nvidia and GPU.

On Premiere 23.5.

Bug Unresolved
TOPICS
Editing and playback , Graphics , Performance or Stability

Views

85

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
1 Comment
Explorer ,
Aug 30, 2023 Aug 30, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Same here.

13900K / Asus creator Z790 / 192GB RAM / 4070 / Win 10 / NVME drives only

On monitor and the same outputting from a decklink.

Votes

Translate

Translate

Report

Report