• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Premiere Pro spielt nicht ab

Community Beginner ,
Mar 17, 2023 Mar 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Wenn ich in einem beliebigen Projekt auf "Play" im Sequenz-Ansichts/Vorschaufenster klicke, spielt das Video nicht ab.
Wenn ich in der Sequenze an einer beliebigen Stelle Play durch "Space" aktiviere, spielt Premiere nicht ab.
Das Bild wird angezeigt. Beim Scrollen über die Sequenz wird die Bildfolge angezeigt.
De-Installation und Neu-Installation Premiere Pro ohne Erfolg. Mediencache bereinigt.
Treiber Grafikkarte auf neuestem Stand.
Ich habe verschiedene Änderungen bei den Projekteinstellungen/Voreinstellungen versucht, ohne Erfolg.
Voreinstellung Audio-Geräte: ASIO / Realtek ASIO
Projekteinstellungen Video-Rendering: Mercury Playback Engine - GPU-Beschleunigung (CUDA)
Ich nutze Premiere Pro 23.2
Rechner Windows 11 22H2 (alle Updates), Intel i9-9900K CPU 3,6GHz, RAM 32 GB, Grafikkarte NVidia GeForce GTX 1650 Super, Treiber 528.49
Wie kann ich das Problem lösen? Danke für jeden Vorschlag

 

Bug Unresolved
TOPICS
Editing and playback

Views

232

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
5 Comments
Adobe Employee ,
Mar 17, 2023 Mar 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi Hans289249033pca,

 

We're sorry about the poor experience. Please share a screenshot of the Audio Hardware preferences window in Premiere Pro. Have you tried using MME Device class (under Edit > Preferences > Audio Hardware) & checked if it's working properly?

 

Thanks,

Sumeet

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Beginner ,
Mar 18, 2023 Mar 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi Summet, thank you for reaching out.
when I change to MME, reboot the computer and start Premiere, that is the error message I get:

Hans289249033pca_0-1679146067057.png

Here are the audio hardware settings when changed to MME:

Hans289249033pca_1-1679146111060.png

When I set the audio hardware to MME, it does not solve the problem. When pressing "play", the video does not play, but the cursor jumps to the end of sequence.
Here are the audio hardware settings before being changed to MME:

Hans289249033pca_2-1679146217005.png


What can I do to solve the MME error message?
Thanks! Hans



Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Beginner ,
Mar 18, 2023 Mar 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

In Audio Hardware Settings, I have different options for "Standardausgang":

Hans289249033pca_1-1679146621820.png

Choosing any option at “Standardausgang”, even the default setting, leads to this error message:

Hans289249033pca_0-1679146554262.png

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Beginner ,
Mar 25, 2023 Mar 25, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Problem solved, for now.
I changed the Settings to MME, and
Edit > Preferences > Audio Hardware
Input: None
That did the trick.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
New Here ,
Oct 16, 2023 Oct 16, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

same thing happened to me and your tip worked, thx

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report