• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
2

red trim head broken in sequence (timeline)

Community Beginner ,
Jun 07, 2023 Jun 07, 2023

Copy link to clipboard

Copied

i use the latest premiere pro version with i9 cpu and rtx 4070. when i try to erase the un wanted video parts after apply "cut" the red trim head act unusual, its disappears, clone itself and move problematic. do you guys ever face with this situation or know how to fix it?

Bug Unresolved

Views

263

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Pinned Reply

Community Expert , Jun 07, 2023 Jun 07, 2023

Make sure you have the latest Nvidia studio driver installed.

Votes

Translate

Translate
9 Comments
Community Expert ,
Jun 07, 2023 Jun 07, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Try resetting preferences.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Beginner ,
Jun 07, 2023 Jun 07, 2023

Copy link to clipboard

Copied

i did not work 😞

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Jun 07, 2023 Jun 07, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Make sure you have the latest Nvidia studio driver installed.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Jun 07, 2023 Jun 07, 2023

Copy link to clipboard

Copied

When updating the NVIDIA driver, make sure to use the Studio driver and do a Clean Installation.

 

If the suggestions by Ann Bens don't fix it, delete the Media Cache and Media Cache files:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-clear-your-media-cache-in-30-seconds-in-premi...

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Beginner ,
Jun 08, 2023 Jun 08, 2023

Copy link to clipboard

Copied

i already installed it but gonna try again with clean install as you mentioned. i will write the result

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Beginner ,
Jun 09, 2023 Jun 09, 2023

Copy link to clipboard

Copied

update; i erase nvidia drivers and clean install studio drivers, i delete media cache and return premiere pro to its original setup state, but nothing works all program runs so smooth but when i try to strectch a clip in time line it clip bars lagging as hell i cant figure out why. my i9 processor dont have integrated gpu but i enable cuda gpu from the settings i dont think thats the issue. but for now i am out of options.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Beginner ,
Jun 09, 2023 Jun 09, 2023

Copy link to clipboard

Copied

i did mate but nothing works still lagging as hell while strecthing clip bars in timeline

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Jun 09, 2023 Jun 09, 2023

Copy link to clipboard

Copied

You may want to try uninstalling Premiere Pro, using the Cleaner tool, and reinstalling:

https://helpx.adobe.com/creative-cloud/kb/cc-cleaner-tool-installation-problems.html

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Beginner ,
Jun 09, 2023 Jun 09, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

its a bug mate i install premiere 22 and everything works fine with the same setup. there is too many problems with new i9 processors and rtx cards in both photoshop and premiere. i hope adobe fix it soon

Votes

Translate

Translate

Report

Report