• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Rendering since update not working.

Community Beginner ,
May 29, 2024 May 29, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Since the update, my renders are not working.

I am using the same projects that I used before the update. Have tried multiple project files and with all of them I am getting these 3 weird files after rendering:

 

stephand81412139_0-1716969045278.png

 

All the files are about 2mb max so that is also weird. When playing the file, it is just a black screen with the music. 

Below you can see my settings for rendering. Please note that I didn't change anything and it worked before the update.

 

Now that I am trying to open older versions of PR, they problem still exists.

Anyone having these problems?

 

stephand81412139_2-1716969278468.png

 

 

Bug Needs More Info
TOPICS
Export

Views

103

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 2 Pinned Replies

Adobe Employee , May 29, 2024 May 29, 2024

Hi stephand - Sorry about this issue, thank you for posting.  Would you be able to send me the project file?  What type of media are you working with?  What version of Premiere are you using?

Votes

Translate

Translate
Adobe Employee , May 30, 2024 May 30, 2024

Dear @stephand81412139,

Please provide the team full details about your issue. See: How do I write a bug report?

 

I hope the team can help you ASAP.

 

Thanks,
Kevin

Status Needs More Info

Votes

Translate

Translate
5 Comments
Community Beginner ,
May 29, 2024 May 29, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I tried, hardware encoding, software encoding, using Media encoder, and totally different project files from months ago. 

Still no luck and all the files have those weird number at the end of the final files.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Beginner ,
May 29, 2024 May 29, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Apparently, it is the Hardware encoding that is the issue.

I tried another time with Software encoding and it worked. 

 

Anyone at Adobe please note and check this out. Because this is since the new update. Thank you

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
May 29, 2024 May 29, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi stephand - Sorry about this issue, thank you for posting.  Would you be able to send me the project file?  What type of media are you working with?  What version of Premiere are you using?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
May 30, 2024 May 30, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Dear @stephand81412139,

Please provide the team full details about your issue. See: How do I write a bug report?

 

I hope the team can help you ASAP.

 

Thanks,
Kevin

Status Needs More Info

Votes

Translate

Translate

Report

Report
New Here ,
Jun 04, 2024 Jun 04, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I teach at a high school and we are having the same issue.  Hardware encoding no longer works after the last update.  We just get squiggly lines, but swtiching to software only works. We are using HP z2 workstations with NVIDIA T1000 video card and intergraded Intel UHD Graphics p630.  I assume it is an issue with the graphics card drivers and new updates in premiere. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report