• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

rendering the colour grade completely wrong

New Here ,
Jun 19, 2023 Jun 19, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I have never had an issue before and my workflow has not recently changed.

 

I have finished editing a project and colour graded using lumtri. I rendered the finished version and after watching it back 'some' of the shots have completely different colour to how they appear inside the program. This doesn't seems to make any sense. some of the shots seems to be what i intended and others do not. The ones that do not match the intended grade seem to be very contrasty with crushed blacks.

 

I imported the rendered version back into the timeline to see if adobe shifted the colours back. This is not the case. The rendered sequence does not look anything like what the grade should look like. 

I also regraded a few of the shots that didn't seem to render properly and i get the same problem.

 

recently the 'Export' tab has been EXTREMLEY buggy. On the drop down menus i have to wait about 30 seconds before anything happens between selecting boxes. I am not sure if this has anything to do with it?

 

Not sure what to do as i have spent the whole day so far trying to problem solve what is wrong.

Bug Unresolved
TOPICS
Color , Editing and playback , Performance or Stability

Views

53

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
no replies

Have something to add?

Join the conversation