• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Sequence won't play after I access by web browser.

New Here ,
Jan 11, 2024 Jan 11, 2024

Copy link to clipboard

Copied

This just started happening within the last week.  I'm editing on a Macbook Pro, Sonoma 14.2.1. When I'm editing I typically have my edge browser open with google docs so I can make notes as I go.  I've been doing this without issue for the last 4 months.  Now if I have Premiere open and go to write something in my google docs, when I come back to the sequence it won't play.  I can still edit on the sequence, so it's not frozen.  The video clips in my bin that are in the sequence are grayed out--the thumbnails aren't loading.  The thumbnails are there for other clips, but if I double click on them to play in the soure monitor, it won't pull up.  I'm working with Premiere 24.1.0 build 85.  If I close down the project, it gets hung up while trying to save.  The only thing that works is completely shutting down Premiere and starting again.

Bug Unresolved
TOPICS
Editing and playback , Sound

Views

20

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
no replies

Have something to add?

Join the conversation