• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

[22.6.2] Rendering of audio is not done, when changing speed.

Explorer ,
Sep 23, 2022 Sep 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

 

When you import an audio file into the time line and it is changed via the clip speed/duration window, and you render, the rendering window appears but no progress bar and no process happens.
I have run version regression tests, and up to version 22.5 everything works smoothly and no problem is detected the rendering starts immediately.
Since version 22.6/22.6.1/22.6.2 I have detected this problem.
I ask if it is possible to solve it.
Thank you.

 

TOPICS
Error or problem

Views

41

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 23, 2022 Sep 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi MIMMO61,

 

We're sorry to hear about this. It seems to be working fine at our end. Have you tried resetting app preferences & checked if it's working properly?

 

Thanks,

Sumeet

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Sep 23, 2022 Sep 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Even when making the change in clip speed?
Because the problem occurs only in this situation, otherwise the rendering is done.
Greetings

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines