• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

50 fps playback using BM Ultra Studio

Community Expert ,
Mar 08, 2024 Mar 08, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I'm having a problem playing back any 50 fps material in a 50 fps sequence either HD  or UHD using a BM Ultra Studio 4K Mini. Nothing plays back smoothly even after rendering the timeline. If I disable Transmit all is fine. I get the yellow drop frame indicator all the time when using transmit.

This is using 24.4.0 beta but I get the same issue with 24 shipping and V23.

I mentioned this issue a few months ago on the Beta forum.

 

i9 9900K

63 Gb ram

M2 ssd for footage

Ultra Studio running V12.8.1

 

50 fps playback is fine in Resolve.

 

TOPICS
Editing

Views

129

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Mar 08, 2024 Mar 08, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Did any staffer reply on the beta forum? I'm wondering if @Bruce Bullis or anyone else commented? I know from his other posts that Bruce does have some BM output devices installed.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines