• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

60 fps only plays green in source monitor - Using FX-30

New Here ,
Oct 31, 2022 Oct 31, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I just picked up the FX-30 and when I import the 60 fps footage into premiere it's solid green. I have tried using every codec the camera offers and still the same result. Interestingly it doesn't do this for 120 fps. 120 fps plays back fine. Any help would be great! I am running the Razer Blade Studio 2020

taylorafort_0-1667237326575.png

 

TOPICS
Editing , Hardware or GPU , Import , Performance

Views

45

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 31, 2022 Oct 31, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Update your graphics card driver.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 31, 2022 Oct 31, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I have updated it to the newest version and still have the same results.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 31, 2022 Oct 31, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Do you mind telling me which gpu with which driver?

Set MPE to software.

Does the file show green in previous version (2022)?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Oct 31, 2022 Oct 31, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi there!

Thanks for writing in. Could you try switching to video renderer to "Software Only"? Here's how: https://community.adobe.com/t5/premiere-pro-discussions/faq-how-to-change-the-video-renderer-in-prem....

 

Let us know how it goes.

Kartika

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines