Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Adjustment Layer not working

New Here ,
Jun 13, 2021 Jun 13, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I'm unable to use the adjustment layer anymore. I can't even put it on the timeline. All of my work is in a dead stop now.When I'm inserting creating a new adjustment layer, it's showing "0:00", and ii's not working. but when I'm restarting the premier again it's automatically changing into "12:00:00:00". Why is it behaving like this? need help as early as possible.
Thanks in advance.

TOPICS
Editing, Effects and Titles, Error or problem, Freeze or hang, How to, Import, User interface or workspaces

Views

72

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 13, 2021 Jun 13, 2021

Copy link to clipboard

Copied

The exact problem I'm getting is here in this photo

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 14, 2021 Jun 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines